Göra förmögenhet med kryptovaluta: Vad händer om du låter de bästa hedgefonderna ta dig till toppen?

By | 4 March 2021

Pengar lockar pengar … Detta välkända ordspråk fortsätter att sanna. Medan de rikaste hushållen har stärkt sin monetära bas ytterligare under denna stora kris kan de lita på verktyg som är reserverade för dem och vars inträdeshinder avskräcker de flesta deltagare.

Kryptoekosystemet och dess globala dimension har dock demokratiserat tillgången till investeringsfonder “hedgefonder” som tidigare var reserverade för eliten. Idag erbjuder vi dig privilegierad tillgång till en av de mest effektiva av dem.

Den här artikeln är skriven som en del av ett affärsbidrag med en investeringsfond som specialiserat sig på förvaltning av kryptotillgångar, strukturerad inom Europeiska unionen.

En vidöppen dörr

Dessa stora namn är säkert bekanta för dig: George Soros, Ray Dalio, Ken Griffin. De har gemensamt att vara en del av världens största förmögenheter och har i årtionden förvaltat hedgefonder som har gjort deras abonnenter lyckliga.

Hedgefonder skiljer sig från vad som anses vara ”traditionella” investeringsverktyg. Medan de sistnämnda drivs av en syn på kapitalbevarande, har hedgefonder en och endast objektiv, svimlande tillväxt. Denna benägenhet för exceptionell avkastning beror till stor del på användningen av hävstångs- och handelsrobotar, men också på ersättning till anställda, vilket är starkt kopplat till fondens ekonomiska resultat.

Crypto Hedge Funds har en snabb tillväxt. När Bitcoin långsamt närmar sig en biljon börsvärde, och andra altcoins som Ethereum och BNB rider på vågen av decentraliserad finansiering. Jättarna på Wall Street utnyttjar fenomenet och erbjuder höga potentiella kunder omfattande hantering av sina sparande.

Dessa fonder, som förvaltas av de bästa av världsfinansieringen, blir nu tillgängliga för vanliga människor. Även om den föreslagna ersättningen är cirka 80 000 euro kan vissa individer dra nytta av värdefulla inträdesbiljetter med flexibilitet.

Om du vill vara en del av denna privilegierade krets, erbjuder vi dig idag och efter att ha fyllt i ett kontaktfrågeformulär, att komma i kontakt med en av de mest framgångsrika fondförvaltarna på marknaden.

En föreställning i vila

Strävan efter extrem prestanda betyder inte nödvändigtvis att ta hänsynslösa risker. Dessa hedgefonder är fullt strukturerade investeringsmedel, som jonglerar ett metodiskt tillvägagångssätt utformat av de bästa matematikerna på planeten genom handelsprogramvara som Immediate Edge och bevisad riskhantering.

Många kryptohandlare har sett att deras kapital uppskattas exponentiellt sedan slutet av 2020. Tyvärr kan euforin inte vara för evigt, och bara de mest smidiga kommer att få vinster som för närvarande är bara fiktiva.

Tack vare sina professionella kopplingar, till de algoritmiska verktygen som utvecklats av de allra bästa av handlare, har hedgefonder en exceptionell förmåga att förutse makrotrender och arbeta för att bevara såväl kapital som hög avkastning.

Ett verktyg för diversifiering för vissa, en stressfri portföljförvaltningskapacitet för andra, har hedgefonder blivit ett valmöjlighet för ägare av digitala tillgångar. Från 80 000 € har de ett nytt sätt att växa sina besparingar, samtidigt som de har försäkran om att tas i hand av de bästa fondförvaltarna på planeten.

Om din portfölj tillåter det är det nu möjligt att överlåta helt eller delvis förvaltningen av dina medel. Efter att ha fyllt i enkäten på några rader kommer du att komma i kontakt med teamen från en av de mest framstående fransktalande fonderna för tillfället.